לחם קינמון עם חלב-חמאה
לחם קינמון הוא חמאה צמחוני לחם. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. לך לחנות ותביא קינמון טחון, סוכר, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לחם קינמון עם חלב-חמאה, עוגת חמאה קינמון, ו עוגת חמאה קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב קמח, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה, לשלב שמן 1-1 / 2 כוסות סוכר.
מוסיפים חלב חמאה וביצים; מערבבים היטב. מערבבים לתוך מרכיבים יבשים רק עד רטוב. מלא שני משומן 8-in. אקס-4-אין. או חמש משומן 5-3/4-in. אקס-3-אין. אקס-2-אין. כיכר מחבתות כשליש מלא.
מערבבים קינמון וסוכר שנותר; מפזרים חצי מעל הבלילה. למעלה עם הבלילה הנותרים קינמון-סוכר. מערבולת הבלילה עם סכין.
אופים ב 350° במשך 45-55 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת מתלי תיל.