לחם קישואים דלעת הוא לקטו אובו צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 32. אם יש לכם תמצית ונילן, סודה לשתייה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 16%. לחם קישואים דלעת, לחם קישואים דלעת, ו לחם קישואים דלעת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה שלבו ביצים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים דלעת, חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
וניל
חמאה
3
שלב מרכיבים יבשים; מוסיפים בהדרגה לתערובת הדלעת ומערבבים היטב. מערבבים קישואים ואגוזים.
לחם קישואים עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.