לחם קישואים טבעוני
לחם קישואים טבעוני עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מכילה 602 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . 121 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו מיץ לימון, קמח, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת מוצרי חלב, צמחונית לקטואובו וטבעונית . מההכנה ועד להצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-40 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: את לזניית דלעת וקישוא ללא גלוטן, טבעוני , סירות קישואים ממולאות טבעוניות , ולחם קישואים ובטטה שוקולד עם שקדים ודובדבנים מיובשים .
הוראות
מחממים תנור ל-165 מעלות צלזיוס (325 מעלות פרנהייט). משמנים 2 תבניות כיכר לחם בגודל 20x10 ס"מ.
נפו יחד בקערה גדולה את הקמח, המלח, סודה לשתייה, אבקת האפייה והקינמון.
טורפים יחד בקערה גדולה נפרדת את הבננות, רסק התפוחים, שמן צמחי, סוכר חום, סוכר לבן, תמצית וניל ומיץ לימון. טורפים את תערובת הקמח לתוך תערובת הבננות; מוסיפים את הקישואים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבניות הכיכר המוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 60 עד 90 דקות. מצננים בתבניות במשך 20 דקות לפני שמוציאים אותן לצינון מלא על רשת צינון.