לחם רוזמרין עם גבינה כחולה, ענבים ודבש
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 17 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך שמרים, גבינה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם רוזמרין עם גבינה כחולה, ענבים ודבש, לחם בריח רוזמרין עם ענבים שחורים, ו דובדבני דבש ורוזמרין וקרוסטיני גבינה כחולה.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את השמרים וסוכר עם 1/4 כוס הקמח. מערבבים ב 1/4 כוס המים החמים ולתת לעמוד עד קצפי מעט, על 5 דקות.
מוסיפים את הרוזמרין, מלח משובח, פלפל ושאר 1 3/4 כוסות קמח ו 1/2 כוס מים; מערבבים עד הבצק יוצר. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין קלות ללוש עד חלקה, על 5 דקות.
להעביר את הבצק לקערה משומנת, לכסות ולתת לעלות במקום ללא טיוטה עד billowy והכפיל בתפזורת, על 1 שעה.
בינתיים, מחממים את התנור ל 45
מניחים אבן פיצה בתחתית התנור, ומחממים לפחות 30 דקות.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות. לחץ ומתח את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ', ולאחר מכן להעביר לקליפת פיצה מקומטת קלות. לחץ על הענבים לתוך הבצק ומפזרים מלח ים.
החליקו את לחם הפנים אל האבן החמה ואפו במשך כ-12 דקות, עד שהקרום יהיה זהוב והענבים החלו לשחרר חלק מהמיצים שלהם.
מפזרים את הגבינה הכחולה על גבי ואופים במשך כ 2 דקות יותר, עד הגבינה נמסה. החלק את לחם הפנים על משטח עבודה טפטוף עם הדבש ומפזרים עם עירית.