לחם שום טעים
לחם שום טעים לוקח בערך 26 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 559 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו מיושנת, באגטים, עלי פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , לחם שום אומנותי עם מוצרלה , וברוקולי עם פירורי לחם ושום מוקפצים .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מסדרים את הבגטים הפרוסים על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום. בקערה קטנה מערבבים יחד את החמאה, השום, אבקת הבצל והמלח, לפי הטעם.
מורחים את חמאת השום בצורה אחידה בחלק הפנימי של הלחם.
אופים עד שהשוליים מזהיבים, כ-10 דקות.
מוציאים מהתנור, מפזרים גבינה ופטרוזיליה ומחזירים לתנור ל-3 דקות נוספות. פורסים לחתיכות קטנות ומגישים חם.