לחם שומשום
לחם שומשום הוא טבעוני ומספק כ 12 מנות. ללחם הזה יש 577 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שומשום, קמח תירס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה אדיר. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי, לחם שומשום-אניס, ו לחם צרפתי שומשום.
הוראות
שלב 2 כוסות מים, סוכר, 2 כפיות מלח, ושמרים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
בואו לעמוד במשך 5 דקות. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מוסיפים 5 1/2 כוסות קמח, כ 1 כוס בכל פעם, לתערובת השמרים, ערבוב עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות 2 אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים, ומעצבים כל חלק לכיכר באורך 12 אינץ'.
מניחים את הכיכרות על תבנית אפייה זרועים 1/2 כוס קמח תירס. מברשת קלה את הכיכרות עם מים קרים.
מפזרים באופן שווה עם 1/4 כוס זרעי שומשום.
מניחים מחבת רדודה של מים רותחים על המדף התחתון של תנור קר.
מניחים כיכרות על מדף באמצע התנור. הגדר טמפרטורת תנור ל-40
אופים במשך 35 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח. מגניב על מתלה תיל.