לחם שטוח איטלקי (Piadina) עם פונטינה ופרושוטו
המתכון איטלקי Flatbread (Piadina) עם Fontinan ו Prosciutto יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. מתאים ל-6 מנות. ללחם הזה יש 754 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. אם יש לכם גבינת פונטינה, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיאדינה (כריכי לחם שטוח איטלקיים), איור, גבינה כחולה & פרושוטו פיאדינה, ו לחם שטוח בגריל עם אספרגוס פסטו פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ו 1 כפית מלח בקערה של מערבל זקוף מצויד מצורף וו בצק.
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated, כ 2 דקות. כשהמכונה רצה, מוסיפים לאט 10 עד 12 כפות מים עד שהתערובת יוצרת בצק סביב הקרס.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין קלות ללוש במשך 5 דקות עד חלקה.
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות שוות. טופס לתוך צורות דיסק לעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד כל פיסת בצק למעגל 8 עד 10 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה.
מברשת כל מעגל עם שמן זית כתית מעולה וגריל במשך 4 דקות בכל צד.
הסר את piadina מן הגריל כדי להתקרר מעט.
מערבבים את גבינת ריקוטה וגרידת לימון בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים כל פיאדינה עם 1/2 כוס של תערובת ריקוטה.
מפזרים את גבינת פונטינה באופן שווה על גבינת ריקוטה. סדר 2 פרושוטו פרוסות על גבי הגבינות.
חותכים כל piadina ל 8 פלחי ולהעביר מגש הגשה.