לחם שטוח עם נקניק ותפוחי אדמה עם חרדל ירוק
מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מאוד שמן זית, נקניק, תפוחי אדמה חלודה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה וכרישה לחם שטוח עם ירקות, כרובית ונקניקיות לחם שטוח, ו לחם שטוח תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים ומים בקערת מיקסר.
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מערבבים עם הוו בצק על מהירות בינונית עד משולב היטב. צמצם מהירות לנמוך. עם ריצת המכונה, להוסיף קמח, קצת בכל פעם, ומערבבים עד הבצק מגיע יחד.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, ולשים עד חלקה וגמישה, 10 עד 15 דקות.
מעבירים לקערה משומנת, ומכסים בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 4 שעות (או לילה).
הסר בצק מהמקרר, ולהביא לטמפרטורת החדר.
מניחים אבן פיצה על המדף המרכזי של התנור. מחממים תנור ל 500 מעלות.ציפוי: ממיסים חמאה עם שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים כרישה ובצל ירוק; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
הוסף נקניק איטלקי לאותו מחבת, ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב ושבירת בשר לחתיכות קטנות, עד השחמה, 6 עד 7 דקות.מחלקים בצק ל 4 מנות. על משטח מקומח קל, בעדינות למתוח 2 חתיכות לתוך 15-by-6 אינץ ' מלבנים מעוגלים; לשמור על חלקים אחרים מכוסים.
מניחים מלבנים בצק על קליפת קלף מרופדת או גיליון אפייה הפוך.
מברשת עם שמן, להפיץ כל אחד עם ¼ של תערובת כרישה, משאיר גבול ½ אינץ'. מעל זה עם ¼ tof הוא חרדל ירוק, ¼ של נקניק, ¼ של תפוחי אדמה מגורר, ולאחר מכן מפזרים ¼ של פרמזן. מתבלים במלח ופלפל. בזהירות להחליק קלף עם קמטים או גיליון על אבן פיצה.
אופים עד flatbreads הם חום זהוב, 10 עד 12 דקות. חזור עם הבצק שנותר.
מקשטים לחם שטוח עם פטרוזיליה איטלקית קצוצה וטריה, ורסס שמן זית.
חותכים לפרוסות עבות, ומגישים מיד.