קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

לחם שטוח עם נקניק ותפוחי אדמה עם חרדל ירוק

לחם שטוח עם נקניק ותפוחי אדמה עם חרדל ירוק
מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מאוד שמן זית, נקניק, תפוחי אדמה חלודה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה וכרישה לחם שטוח עם ירקות, כרובית ונקניקיות לחם שטוח, ו לחם שטוח תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמרים ומים בקערת מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
3
מוסיפים שמן, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מערבבים עם הוו בצק על מהירות בינונית עד משולב היטב. צמצם מהירות לנמוך. עם ריצת המכונה, להוסיף קמח, קצת בכל פעם, ומערבבים עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, ולשים עד חלקה וגמישה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מעבירים לקערה משומנת, ומכסים בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 4 שעות (או לילה).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסר בצק מהמקרר, ולהביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מניחים אבן פיצה על המדף המרכזי של התנור. מחממים תנור ל 500 מעלות.ציפוי: ממיסים חמאה עם שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוסיפים כרישה ובצל ירוק; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
10
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
הוסף נקניק איטלקי לאותו מחבת, ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב ושבירת בשר לחתיכות קטנות, עד השחמה, 6 עד 7 דקות.מחלקים בצק ל 4 מנות. על משטח מקומח קל, בעדינות למתוח 2 חתיכות לתוך 15-by-6 אינץ ' מלבנים מעוגלים; לשמור על חלקים אחרים מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים מלבנים בצק על קליפת קלף מרופדת או גיליון אפייה הפוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מברשת עם שמן, להפיץ כל אחד עם ¼ של תערובת כרישה, משאיר גבול ½ אינץ'. מעל זה עם ¼ tof הוא חרדל ירוק, ¼ של נקניק, ¼ של תפוחי אדמה מגורר, ולאחר מכן מפזרים ¼ של פרמזן. מתבלים במלח ופלפל. בזהירות להחליק קלף עם קמטים או גיליון על אבן פיצה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ירוק חרדלירוק חרדל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
14
אופים עד flatbreads הם חום זהוב, 10 עד 12 דקות. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מקשטים לחם שטוח עם פטרוזיליה איטלקית קצוצה וטריה, ורסס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
16
חותכים לפרוסות עבות, ומגישים מיד.