מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מאוד שמן זית, נקניק, תפוחי אדמה חלודה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה וכרישה לחם שטוח עם ירקות, כרובית ונקניקיות לחם שטוח, ו לחם שטוח תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שמרים ומים בקערת מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
הוסף נקניק איטלקי לאותו מחבת, ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב ושבירת בשר לחתיכות קטנות, עד השחמה, 6 עד 7 דקות.מחלקים בצק ל 4 מנות. על משטח מקומח קל, בעדינות למתוח 2 חתיכות לתוך 15-by-6 אינץ ' מלבנים מעוגלים; לשמור על חלקים אחרים מכוסים.
מניחים מלבנים בצק על קליפת קלף מרופדת או גיליון אפייה הפוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
13
מברשת עם שמן, להפיץ כל אחד עם ¼ של תערובת כרישה, משאיר גבול ½ אינץ'. מעל זה עם ¼ tof הוא חרדל ירוק, ¼ של נקניק, ¼ של תפוחי אדמה מגורר, ולאחר מכן מפזרים ¼ של פרמזן. מתבלים במלח ופלפל. בזהירות להחליק קלף עם קמטים או גיליון על אבן פיצה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ירוק חרדל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת זרלה מגוררת חלקית
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
14
אופים עד flatbreads הם חום זהוב, 10 עד 12 דקות. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מקשטים לחם שטוח עם פטרוזיליה איטלקית קצוצה וטריה, ורסס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוח
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר