לחם שטוח רוזמרין בגריל
לחם שטוח רוזמרין בגריל עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל טרי, קמח, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Flax-רוזמרין Flatbreads עם מלח ים מעושן, סלט קפונטה בגריל עם לחם שטוח בגריל, ו לחם שטוח בגריל עם עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מפזרים שמרים מעל 1 1/4 כוסות חם (11
בואו לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים מלח, בצל, 1 1/2 כפות שמן זית, ו 2 1/2 כוסות קמח.
אם ללוש ביד, מערבבים במרץ עד הבצק הוא נמתח, כ 5 דקות. מערבבים 1 1/4 כוסות קמח. לגרד בצק על לוח מקומח קלות ללוש עד חלקה, אלסטי, וכבר לא דביק, 10 עד 12 דקות, הוספת קמח כנדרש כדי למנוע דבק.
אם ללוש עם וו בצק, להכות על מהירות נמוכה עד הקמח משולב.
מוסיפים 1 1/4 כוסות קמח. היכו במהירות נמוכה כדי להתמזג, ואז במהירות גבוהה עד שהבצק כבר לא מרגיש דביק, ומושך בצורה נקייה מהקערה, 10 עד 12 דקות. אם הבצק עדיין דביק, להכות בקמח, 1 כף בכל פעם.
מניחים בצק בקערה משומנת, להתהפך, לכסות אטום, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
על לוח מקומח קלות או עם וו בצק, ללוש בקצרה בצק לגרש אוויר.
חותכים ל 6 חלקים שווים לעצב כל כדור חלק.
שטוח 1 כדור ביד, ואז להתגלגל לתוך סיבוב 8 אינץ ' (או לתוך 7-in. עגול אם באמצעות בצק לחם קפוא), לוח reflouring ו מערוך לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מברשת עגול עם כ 3/4 כפית שמן זית ומפזרים על 1 כפית רוזמרין, סקנט 2 כפות פרמזן, ופלפל. לחץ קלות בתיבול. מכסים צלחת בניילון נצמד.
מניחים עגול מתובל על עטיפה, מכסים בניילון נצמד, וצינה. חזור לעצב כדורים שנותרו. כמו כל סיבוב נגמר, להוסיף מחסנית, לכסות עם ניילון לעטוף, צמרמורת. (אם עושים בצק מראש, לעטוף מחסנית אטומה ומקררים עד 6 שעות.)
מניחים כמה סיבובי בצק בכל פעם, בצד מתובל למעלה, על גריל משומן על מיטה מוצקה של גחלים בינוניים חמים, או מעל חום בינוני גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 3 עד 4 שניות). מכסה גריל גז. עם מרית רחבה, מדי פעם להרים ולסובב לחמים אפילו בראונינג. כאשר ישבנים משחימים היטב, 2 עד 3 דקות, להפוך לחמים מעל. מבשלים עד הצדדים מתובל הם חום בהיר, 1 עד 2 דקות יותר.
חותכים כל לחם שטוח לתוך כ 6 פלחי. טבול בשמן זית כדי לאכול.