קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם שטוח שום עם מוצרלה מעושנת ויניגרט עגבניות

לחם שטוח שום עם מוצרלה מעושנת ויניגרט עגבניות
לחם שטוח שום עם מוצרלן מעושן ויניגרט עגבניות עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם שיני שום, עגבניות שרי, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחם שטוח שום עם מוצרלן מעושן ויניגרט עגבניות, מוצרלן חם ועגבניות שטוחות, ו סלט מוצרלה ארוגולני ומעושן עם ויניגרט לימון.

הוראות

1
להכנת לחמים שטוחים, כף קלות קמח מלא לכוס מדידה יבשה; מפלסים בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
2
שלב בקערה קמח מלא, 1/4 כוס מים ושמרים; תן לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
כף קלות קמח לכל מטרה לכוסות מדידה יבשות, ויישר בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
4
שלב 2 כוסות קמח לכל מטרה, 1/2 כפית מלח, ושאר 3/4 כוס מים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים תערובת שמרים ומערבבים עד שנוצר בצק. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -10 דקות); הוסף מספיק מהנותר 1/4 כוס קמח לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצקבצק
שמריםשמרים
6
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים במקום חמים (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לבצק. אם הזחה נשאר, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
9
מגלגלים כל חצי לעיגול בגודל 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות; מניחים על ניירות אפייה מפוזרים בקמח תירס. מצפים קלות בצק בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מפזרים בצק באופן שווה עם שום פרוס; לחץ שום לבצק בעזרת קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצקבצק
11
אופים בחום של 450 למשך 10 דקות או עד שפריך ושום מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר לחמים שטוחים מהתנור; מצננים על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
להכנת ציפוי, שלבו בקערה בינונית חומץ, שמן, 1/4 כפית מלח, פלפל ושום טחון.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
חומץחומץ
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מוסיפים עגבניות; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
15
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
16
מפזרים כל לחם שטוח עם 1/2 כוס גבינה; לצלות לחם שטוח 1 דקה או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
גבינהגבינה
17
מוציאים מהתנור; מעל כל לחם שטוח חצי מתערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
מפזרים כל לחם שטוח עם 1/4 כוס בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
באזיל!באזיל!
19
חותכים כל לחם שטוח ל -6 טריזים שווים.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח