קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

לחם שיבולת שועל זהוב

לחם שיבולת שועל זהוב
לחם שיבולת שועל זהוב הוא מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו עם 10 מנות. תמורת 35 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 183 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לך שיבולת שועל לבישול מהיר, תמצית וניל, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כארוחת בוקר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. נסו תפוחי אדמה מוזהבים ובצל מקורמל פיצה לחם שטוח , חומוס זהוב עם כוסברה, שום, עגבניות מיובשות וגבינת עיזים , ומרק קרם זהוב של פטריות עם שאלוט פריך וקרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים קמח לכל מטרה, 3/4 כוס שיבולת שועל, קמח שלם, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון. בקערה נוספת מערבבים את רסק התפוחים, הביצה והוניל; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה צימוקים ואגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים לתוך 8-in. x 4 אינץ'. תבנית לחם מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
מפזרים את יתרת שיבולת השועל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
4
אופים ב-325 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף