לחם שיבולת שועל זהוב
לחם שיבולת שועל זהוב הוא מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו עם 10 מנות. תמורת 35 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 183 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לך שיבולת שועל לבישול מהיר, תמצית וניל, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כארוחת בוקר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. נסו תפוחי אדמה מוזהבים ובצל מקורמל פיצה לחם שטוח , חומוס זהוב עם כוסברה, שום, עגבניות מיובשות וגבינת עיזים , ומרק קרם זהוב של פטריות עם שאלוט פריך וקרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים קמח לכל מטרה, 3/4 כוס שיבולת שועל, קמח שלם, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון. בקערה נוספת מערבבים את רסק התפוחים, הביצה והוניל; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה צימוקים ואגוזי פקאן.
יוצקים לתוך 8-in. x 4 אינץ'. תבנית לחם מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים את יתרת שיבולת השועל.
אופים ב-325 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.