לחם שיפון
לחם שיפון הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האב. . גשו לסופר וקנו שמרים, זרעי קימל, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 15 שעות ו-50 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח שיפון, בירה ושמרים בקערה גדולה. מכסים את הקערה בניילון נצמד. יצא לדרך בן לילה. אל תקרר.
למחרת, להוסיף סוכר, מלח, קיצור, ביצה; להכות עם מיקסר עד חלקה. מערבבים זרעי קימל, אם רוצים.
מוסיפים מספיק קמח לחם לבן כדי להפוך את הבצק רך.
ללוש על משטח מקומח קלות עד חלקה, כ 10 דקות.
מניחים בקערה משומנת, והופכים לשמן את פני הבצק.
תן לעלות במקום חם על 1 שעה, או עד הוכפל.
אגרוף למטה בצק, ולחלק לשניים. צורה לתוך כיכרות עגולות או מלבניות, ומניחים על גיליונות אפייה משומנים זרועים קמח תירס.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 30 דקות. מגניב על מדפים.