קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לחם שיפון ויניפג

לחם שיפון ויניפג
לחם שיפון ויניפג דורש סביב 2 שעות גשו לסופר וקנו חלב, חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את גרגרי השיפון הסדוקים ב 1/4 כוס מים עד שרוב המים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער שיפוןפירות יער שיפון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מניחים מרכיבים לתוך מכונת הלחם בסדר המוצע על ידי היצרן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
3
מוסיף את השיפון ספוג עם הקמח האחר. הגדר מכונת לחם עבור מחזור הבצק, ולחץ על התחל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שיפוןשיפון
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
4
כאשר המכונה מציין את סוף המחזור, להסיר את הבצק, אגרוף למטה, ולתת לנוח במשך 10 דקות. מחלקים את הבצק לחצאים, לוחצים על כל בועות אוויר, ויוצרים לתוך כיכרות עגולות או ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
5
מניחים אותם על תבנית אפייה, ולאפשר כיכרות לעלות במקום חם עד שהם הוכפלו בגודל, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מברשת את צמרות כיכרות עם חלב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
אופים במשך כ 35 עד 40 דקות, או עד כיכר עושה צליל חלול כאשר טפח על הקרקעית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®