קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

לחם שיפון-יוגורט

לחם שיפון-יוגורט
אם יש לכם יוגורט דל שומן, מים, קמח לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מקלות לחם לילדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בכוס מדידה נוזלית 1 כוס; לתת לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
שלב תערובת שמרים, 2 כוסות קמח לחם, קמח שיפון, קמח תירס, ומלח בקערת ערבוב גדולה; הכה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד החומרים מעורבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים יוגורט, מרגרינה, ו 1 1/2 כפיות זרעי קימל; מערבבים היטב. בהדרגה מערבבים מספיק של קמח לחם 1/2 כוס הנותרים כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
קמח לחםקמח לחם
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מפזרים 1 כף קמח לחם באופן שווה על פני השטח עבודה. להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה וגמיש (כ 8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים בקערה גדולה מצופה ספריי בישול, פונה העליון המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
אגרוף בצק למטה, ולחלק 16 חלקים שווים; לעצב כל חלק לתוך חבל 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
מניחים על גיליונות אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 15 דקות או עד נפוח.
9
שלב ביצה לבן 1 כף מים; מברשת מקלות לחם באופן שווה עם תערובת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
מפזרים באופן שווה עם 1 כפית זרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
11
אופים ב 400 במשך 17 עד 20 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®