לחם שיפון מתוק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם שיפון מתוק. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 139 קלוריות. מתאים ל-64 מנות. אם יש לכם קמח, סוכר חום, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו לחם שיפון דני, דייסת לחם שיפון דנית (, ו לחם מיורקה: לחמניות מתוקות פורטוריקניות רכות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים ב -2 כוסות מים; תן לעמוד במשך 15 דקות.
מוסיפים חלב, חמאה, סוכר, סירופ תירס, מולסה, מלח ומים שנותרו. מערבבים פנימה קמח שיפון. מוסיפים בהדרגה מספיק קמח לכל מטרה ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה. אגרוף בצק למטה. מעצבים לארבע כיכרות; מניחים בתוך 8 אינץ ' משומן. איקס 4-אין. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 40-45 דקות.
מוציאים מהמחבתות להתקרר על מדפי תיל.