קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות9
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיפון עם בירה חומה

לחם שיפון עם בירה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שיפון בירה חומה. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קמח שיפון טחון אבן, שמרים, יוגורטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד.

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל; מטגנים 4 דקות או עד חום זהוב. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
ממיסים 1/8 כפית סוכר ושמרים בבירה חמה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים יוגורט, חומץ, זרעי קימל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים 1 כפית סוכר וביצה הנותרים; מערבבים עם מקצף עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח כל המטרה וקמח שיפון לתערובת שמרים; מערבבים עד הבצק הרך. מערבבים בתערובת בצל. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
בצורת בצק לתוך כיכר סגלגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מניחים כיכר על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. משטח קל של כיכר עם תרסיס בישול. לכסות עם לעטוף פלסטיק; לתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
שלב 1 כפית מים ביצה לבן בקערה קטנה. מברשת בעדינות תערובת ביצה לבן על פני השטח של כיכר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
אופים ב 400 במשך 28 דקות או עד כיכר הוא חום זהוב ונשמע חלול כאשר טפח, ולתת מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)