לחם שיפון עם בירה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שיפון בירה חומה. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קמח שיפון טחון אבן, שמרים, יוגורטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 4 דקות או עד חום זהוב. מגניב.
ממיסים 1/8 כפית סוכר ושמרים בבירה חמה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים יוגורט, חומץ, זרעי קימל, ומלח.
מוסיפים 1 כפית סוכר וביצה הנותרים; מערבבים עם מקצף עד בשילוב.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח כל המטרה וקמח שיפון לתערובת שמרים; מערבבים עד הבצק הרך. מערבבים בתערובת בצל. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
בצורת בצק לתוך כיכר סגלגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים כיכר על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. משטח קל של כיכר עם תרסיס בישול. לכסות עם לעטוף פלסטיק; לתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
שלב 1 כפית מים ביצה לבן בקערה קטנה. מברשת בעדינות תערובת ביצה לבן על פני השטח של כיכר.
אופים ב 400 במשך 28 דקות או עד כיכר הוא חום זהוב ונשמע חלול כאשר טפח, ולתת מגניב על מתלה חוט.