קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות9
מגזין

לחם שיפון תוצרת בית

לחם שיפון תוצרת בית
לחם שיפון תוצרת בית יכול להיות רק מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכון שחיפשת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-552 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח, קמח לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו לחם שיפון קל, אפיית לחם: לחמניות בורגר שיפון קלות, ו לחם שיפון תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את השמרים במים החמים עם המולסה. שים תערובת שמרים לתוך קערת מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים זרעי קימל, מלח, שמן צמחי, אבקת קקאו, 2 כוסות קמח שיפון ולאחר מכן 2 כוסות קמח לחם, ערבוב לתערובת השמרים לאחר כל תוספת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
נייר אורזנייר אורז
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים עוד קמח לחם, כוס בכל פעם, עד שהבצק לא כל כך דביק וקשה לערבב אותו עם כף העץ. בשלב זה, מורחים חצי כוס קמח על משטח גדול, נקי, שטוח ומניחים את הבצק על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
ללוש את הבצק על ידי לחיצה למטה עם העקב של היד שלך, מותח אותו, מפנה את הבצק רבע סיבוב, מושך את הבצק בחזרה אליך ולאחר מכן לחיצה ומתיחה שוב. ללוש קמח לחם נוסף לתוך הבצק עד שהוא מגיע לעקביות הנכונה. ללוש במשך 5-7 דקות, או עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
מורחים קצת שמן צמחי סביב קערה גדולה ומניחים את הבצק בו, הופכים אותו כך שהוא מקבל מצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מכסים את הקערה בניילון נצמד או במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד שהוא הוכפל בגודל, כשעה וחצי.
8
לחץ בעדינות על הבצק כך שחלק מהאוויר שלו משתחרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
ללוש את הבצק כמה סיבובים ולאחר מכן לחלק אותו על ידי חיתוך אותו לשניים עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
לעצב כל חצי לתוך כיכר.
11
מניחים קציצות בצק לתוך או מחבתות לחם משומן, או על גבי תבנית אפייה שטוחה או לקלף כי כבר זרועים קמח תירס, תלוי אם אתה רוצה לבשל את הלחם במחבתות או ישירות על אבן אפייה. מכסים בפלסטיק או במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחםכיכר לחם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
בואו לעלות שוב, הפעם לא הכפלת נפח, אבל עולה על ידי כמחצית הנפח שלה, על 45 דקות, מחצית כל עוד עולה הראשון. הבצק צריך להיות מציץ מעל החלק העליון של מחבת כיכר אם באמצעות מחבת כיכר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
אם אתם משתמשים באבן אפייה, הניחו את האבן בתנור. מחממים תנור ל 177° לפחות חצי שעה לפני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
14
אם אפייה על אבן, להבקיע את הבצק כמה פעמים על גבי הבצק ממש לפני לשים אותו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
15
שים בצק בתנור. אם יש לך מיסטר, ערפל את הבצק עם קצת מים 10 הדקות הראשונות של אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
אופים במשך 40-50 דקות, או עד הסוף. הלחם צריך להישמע חלול כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק