לחם שיפון תוצרת בית
לחם שיפון תוצרת בית יכול להיות רק מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכון שחיפשת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-552 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח, קמח לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו לחם שיפון קל, אפיית לחם: לחמניות בורגר שיפון קלות, ו לחם שיפון תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את השמרים במים החמים עם המולסה. שים תערובת שמרים לתוך קערת מתכת גדולה.
מוסיפים זרעי קימל, מלח, שמן צמחי, אבקת קקאו, 2 כוסות קמח שיפון ולאחר מכן 2 כוסות קמח לחם, ערבוב לתערובת השמרים לאחר כל תוספת עם כף עץ.
מוסיפים עוד קמח לחם, כוס בכל פעם, עד שהבצק לא כל כך דביק וקשה לערבב אותו עם כף העץ. בשלב זה, מורחים חצי כוס קמח על משטח גדול, נקי, שטוח ומניחים את הבצק על פני השטח.
ללוש את הבצק על ידי לחיצה למטה עם העקב של היד שלך, מותח אותו, מפנה את הבצק רבע סיבוב, מושך את הבצק בחזרה אליך ולאחר מכן לחיצה ומתיחה שוב. ללוש קמח לחם נוסף לתוך הבצק עד שהוא מגיע לעקביות הנכונה. ללוש במשך 5-7 דקות, או עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מורחים קצת שמן צמחי סביב קערה גדולה ומניחים את הבצק בו, הופכים אותו כך שהוא מקבל מצופה בשמן.
מכסים את הקערה בניילון נצמד או במטלית לחה.
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד שהוא הוכפל בגודל, כשעה וחצי.
לחץ בעדינות על הבצק כך שחלק מהאוויר שלו משתחרר.
ללוש את הבצק כמה סיבובים ולאחר מכן לחלק אותו על ידי חיתוך אותו לשניים עם סכין חדה.
מניחים קציצות בצק לתוך או מחבתות לחם משומן, או על גבי תבנית אפייה שטוחה או לקלף כי כבר זרועים קמח תירס, תלוי אם אתה רוצה לבשל את הלחם במחבתות או ישירות על אבן אפייה. מכסים בפלסטיק או במטלית לחה.
בואו לעלות שוב, הפעם לא הכפלת נפח, אבל עולה על ידי כמחצית הנפח שלה, על 45 דקות, מחצית כל עוד עולה הראשון. הבצק צריך להיות מציץ מעל החלק העליון של מחבת כיכר אם באמצעות מחבת כיכר.
אם אתם משתמשים באבן אפייה, הניחו את האבן בתנור. מחממים תנור ל 177° לפחות חצי שעה לפני האפייה.
אם אפייה על אבן, להבקיע את הבצק כמה פעמים על גבי הבצק ממש לפני לשים אותו בתנור.
שים בצק בתנור. אם יש לך מיסטר, ערפל את הבצק עם קצת מים 10 הדקות הראשונות של אפייה.
אופים במשך 40-50 דקות, או עד הסוף. הלחם צריך להישמע חלול כאשר טפח.