קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות9
מגזין

לחם שיפון תוצרת בית

לחם שיפון תוצרת בית
לחם שיפון תוצרת בית יכול להיות רק מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכון שחיפשת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-552 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח, קמח לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו לחם שיפון קל, אפיית לחם: לחמניות בורגר שיפון קלות, ו לחם שיפון תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את השמרים במים החמים עם המולסה. שים תערובת שמרים לתוך קערת מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים זרעי קימל, מלח, שמן צמחי, אבקת קקאו, 2 כוסות קמח שיפון ולאחר מכן 2 כוסות קמח לחם, ערבוב לתערובת השמרים לאחר כל תוספת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
נייר אורזנייר אורז
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים עוד קמח לחם, כוס בכל פעם, עד שהבצק לא כל כך דביק וקשה לערבב אותו עם כף העץ. בשלב זה, מורחים חצי כוס קמח על משטח גדול, נקי, שטוח ומניחים את הבצק על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
ללוש את הבצק על ידי לחיצה למטה עם העקב של היד שלך, מותח אותו, מפנה את הבצק רבע סיבוב, מושך את הבצק בחזרה אליך ולאחר מכן לחיצה ומתיחה שוב. ללוש קמח לחם נוסף לתוך הבצק עד שהוא מגיע לעקביות הנכונה. ללוש במשך 5-7 דקות, או עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מורחים קצת שמן צמחי סביב קערה גדולה ומניחים את הבצק בו, הופכים אותו כך שהוא מקבל מצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מכסים את הקערה בניילון נצמד או במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד שהוא הוכפל בגודל, כשעה וחצי.
8
לחץ בעדינות על הבצק כך שחלק מהאוויר שלו משתחרר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
ללוש את הבצק כמה סיבובים ולאחר מכן לחלק אותו על ידי חיתוך אותו לשניים עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
לעצב כל חצי לתוך כיכר.
11
מניחים קציצות בצק לתוך או מחבתות לחם משומן, או על גבי תבנית אפייה שטוחה או לקלף כי כבר זרועים קמח תירס, תלוי אם אתה רוצה לבשל את הלחם במחבתות או ישירות על אבן אפייה. מכסים בפלסטיק או במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחםכיכר לחם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
בואו לעלות שוב, הפעם לא הכפלת נפח, אבל עולה על ידי כמחצית הנפח שלה, על 45 דקות, מחצית כל עוד עולה הראשון. הבצק צריך להיות מציץ מעל החלק העליון של מחבת כיכר אם באמצעות מחבת כיכר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
אם אתם משתמשים באבן אפייה, הניחו את האבן בתנור. מחממים תנור ל 177° לפחות חצי שעה לפני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
אם אפייה על אבן, להבקיע את הבצק כמה פעמים על גבי הבצק ממש לפני לשים אותו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
שים בצק בתנור. אם יש לך מיסטר, ערפל את הבצק עם קצת מים 10 הדקות הראשונות של אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
אופים במשך 40-50 דקות, או עד הסוף. הלחם צריך להישמע חלול כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®