לחם שעורה
לחם שעורה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם שעורה שאור, Raw נבט שעורה פשתן לחם לבן, ו מרק שעורה ירקות {בהשראת לחם Panera}.
הוראות
מחממים גריל גז על אש נמוכה לפחות 10 דקות.
לשפשף קלות את הצדדים ואת התחתית של תנור הולנדי 4 עד 5 ליטר עם שמן קנולה ולהניח בצד.
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את הקמח, מלח ואבקת אפייה. בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד את הדבש, 1/4 כוס שמן, ביצים וחלב.
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ומערבבים עד לשלב.
יוצקים את הבלילה לתוך התנור ההולנדי מוכן; לא לכסות עם מכסה.
מניחים את התנור ההולנדי על הגריל וסוגרים את מכסה הגריל. מבשלים עם המכסה סגור במשך 35 עד 40 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 190 מעלות F. מאפשרים להתקרר בתנור ההולנדי לפחות 5 דקות לפני היציאה אל מדף קירור.
* הערה של קוק: לאפייה בתנור מסורתי, אופים בתנור 350 מעלות F במשך 25 עד 30 דקות או עד שהלחם מגיע לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות F.