קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שקדים קלוע

לחם שקדים קלוע
לחם שקדים קלוע עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הלחם שלך. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 16 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 171 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לך רוזמרין, חלב חם, מיורן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 22%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טבעת שקדים קלועה, לחם קלוע, ו לחם פסטו קלוע.

הוראות

1
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים; מניחים בצד. בקערה גדולה, לשלב חמאה, מלח וחלב. מערבבים פנימה תערובת שמרים, 2 כוסות קמח, עשבי תיבול ו -2 כפות שקדים. מקציפים עד לערבוב טוב. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים על משטח מקומח ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים בצק בקערה משומנת, הופכים פעם אחת למשטח בצק גריז. כיסוי; בואו לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אגרוף בצק וחתך שליש מהבצק; מניחים בצד. מחלקים את הבצק הנותר לשלושה חלקים שווים, מעצבים כל אחד ל -14 אינץ'. חבל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
4
קלעו חבלים והניחו על תבנית עם נייר אפייה משומן. מחלקים בצק בצד לשלושה חבלים וצמה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הניחו צמה קטנה יותר על גבי צמה גדולה יותר. כיסוי; תן לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
6
שלב ביצה ומים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מברישים מעל כיכר שלמה; מפזרים שקדים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8
אופים בחום של 375 למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman