לחם תבלין דבש
לחם תבלין דבש עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הלחם שלך. מתכון צמחוני לקטו אובו מגיש 12 ומחירו 33 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 245 קלוריות . אם יש לכם אבקת אפייה, דבש, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . עם ציון של 17% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: לחם תבלין דבש דלעת , לחם תבלין דבש בורגונדי ולחם רסק תפוחים תבלין קינמון עם חמאת דבש .
הוראות
בסיר קטן על אש נמוכה, מבשלים ומערבבים סוכר חום וחלב במשך 5 דקות או עד שהסוכר נמס.
מסירים מהאש. בקערה גדולה מערבבים את החומרים היבשים.
בקערה נוספת מערבבים את הביצים, הדבש, השמן ותערובת הסוכר החום. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים.
יוצקים לתוך 8 אינץ' משומן. x 4 אינץ'. תבנית לחם.
אופים ב-350 מעלות במשך 55-60 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי (מכסים בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי).
מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
מערבבים את מרכיבי הזיגוג עד לקבלת תערובת חלקה; לטפטף על הלחם.