לחם תבלין דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם תבלין דלעת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 610 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, מחית דלעת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם מכונת דלעת תבלין לחם מהיר, לחם תבלין דלעת, ו לחם תבלין דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
יש 4 (3 על ידי 5 1/2 על ידי 2 אינץ') מחבתות לחם משומן ומשוריין.
לטאטא יחד את הקמחים, סוכרים, אבקת אפייה, מלח, קינמון, ואגוז מוסקט ולהניח בצד. מקציפים את הביצים, ואז מוסיפים את החלב, החמאה, הדלעת והג ' ינג ' ר.
שלב את החומרים רטובים ויבשים לקפל 1/2 זרעי דלעת. מחלקים את הבלילה בין 4 מחבתות העליון עם זרעי דלעת הנותרים.
אופים על 45 עד 50 דקות או עד העליון הוא השחמה סדוק.