לחם תה לימון-אגוז
לחם תה לימון-אגוז הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. יש משקה זה 306 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. וזה די גרוע. נסו אפיית לחם: לחם משמש אגוז, תה קר תאילנדי, ו לונג איילנד אייס טי (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים באגוזים, קליפת לימון, ומיץ לימון.
יוצקים הבלילה לתוך טבלן משומן ומשוריין 9 - x 5 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 עד 15 דקות; להסיר מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.