לחם תה משמש דובדבן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני משקאות, אז נסו לחם תה משמש דובדבן. מנה אחת מכילה 188 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתאים ל-36 ומחירו 41 סנט למנה מנות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם יש לכם דובדבני מרסקינו, ביצים, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שיבולת שועל, משמש, לחם סודה אגוזים , לחם משמש משוקולד לבן ופודינג לחם שוקולד דובדבן .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים משמשים ומים; לתת לעמוד במשך שעה.
להוסיף דובדבנים; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים את השמנת החמוצה, הסוכר, המלח, החמאה, הביצים ו-2 כוסות הקמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה; לחלק לשלישים. על משטח מקומח מרדדים כל שליש ל-15 אינץ'. x 6 אינץ'. מַלבֵּן.
מניחים כל אחד על תבנית אפייה משומנת. מורידים כפית שליש מהמלית במרכז כל מלבן. בכל צד ארוך, חותכים רצועות ברוחב 1 אינץ' 2 אינץ' למרכז. החל מקצה אחד, קפלו רצועות מתחלפות בזווית על פני המילוי. קצה חותם. מכסים ומתפיחים עד כמעט הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה. מכסים בנייר כסף אם משחימים מהר מדי. לְהִתְקַרֵר.
מערבבים סוכר וחלב; לטפטף על הלחם.
מקשטים בדובדבנים ומשמשים אם רוצים.