קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תות מלא

לחם תות מלא
זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך צבע מאכל, תותים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פרנץ ' טוסט מלא בריבת תות, עוגת גבינה עם קרם תות בצנצנת, ו עוגיות ממולאות תותים..

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הקמח, סוכר, מלח, קינמון וסודה לאפייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים שמן, ביצים מוכות, צבע מאכל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מסננים את התותים ושומרים 1/2 כוס מיץ למילוי. מקפלים פנימה את התותים סחוטים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בקערת ערבוב בינונית, לערבב יחד את גבינת שמנת עם 1/2 כוס של מיץ תות שמורות. חותכים את כיכר פעמיים אופקית לעשות שלוש שכבות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
9
מורחים את תערובת גבינת השמנת בין השכבות ומרכיבים מחדש את כיכר הלחם. גלישת כיכרות פלסטיק וצינה במקרר כדי להגדיר את המילוי. פרוסה ומגישים צונן.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון