לחם תות מלא
זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך צבע מאכל, תותים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פרנץ ' טוסט מלא בריבת תות, עוגת גבינה עם קרם תות בצנצנת, ו עוגיות ממולאות תותים..
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הקמח, סוכר, מלח, קינמון וסודה לאפייה.
מוסיפים שמן, ביצים מוכות, צבע מאכל; מערבבים היטב.
מסננים את התותים ושומרים 1/2 כוס מיץ למילוי. מקפלים פנימה את התותים סחוטים.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בקערת ערבוב בינונית, לערבב יחד את גבינת שמנת עם 1/2 כוס של מיץ תות שמורות. חותכים את כיכר פעמיים אופקית לעשות שלוש שכבות.
מורחים את תערובת גבינת השמנת בין השכבות ומרכיבים מחדש את כיכר הלחם. גלישת כיכרות פלסטיק וצינה במקרר כדי להגדיר את המילוי. פרוסה ומגישים צונן.