לחם תירס בטטה
לחם תירס בטטה יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 408 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, זנגביל טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס בטטה, לחם תירס בטטה, ו תירס ללא גלוטן לחם כף בטטה ללא גלוטן.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה 9 x 9 x 2 אינץ תבנית אפייה. פירס בטטות בכמה מקומות. מיקרוגל על גבוה עד מכרז, פונה פעם אחת, על 12 דקות.
חתוך וקריר. מחית מספיק תפוחי אדמה כדי להניב 1 כוס ארוז (מילואים הנותרים תפוחי אדמה לשימוש אחר).
מניחים 1 כוס פירה בקערה גדולה.
תערובת קמח תירס ו 6 החומרים הבאים במעבד.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים לתערובת ביצים. מערבבים רק עד מעורבב.
אופים לחם תירס עד זהב עמוק על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 45 דקות. מגניב במחבת על המדף. (ניתן לעשות קדימה. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 ימים או להקפיא עד 2 שבועות. הפשרה בטמפרטורת החדר.)
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.