קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות11
מגזין

לחם תירס ברוקולי

לחם תירס ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי לחם תירס. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא ברוקולי, פימינטו, מרגרינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם תירס ברוקולי, לחם תירס ברוקולי, ו לחם תירס ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף מרגרינה, והנח בתנור 350 למשך 3 דקות או עד שמרגרינה תימס.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לחץ על ברוקולי בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
שלב ברוקולי, תערובת מאפין ושאר 5 מרכיבים, ערבוב טוב. כף למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.