לחם תירס גבינה ברוקולי
המתכון לחם תירס גבינה ברוקולי מוכן תוך כ 40 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ברוקולי, ביצים, קמח תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: בייקון ברוקולי גבינה חמאה Cornbread, לחם תירס ברוקולי, ו לחם תירס ברוקולי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל 11x7 אינץ תבנית אפייה.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב תערובת קמח תירס ומלח. בקערה נפרדת, מערבבים יחד ביצים, גבינת קוטג', בצל וחמאה. מערבבים את תערובת הביצים והגבינה לתוך תערובת הקמח. מקפלים בברוקולי.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז המחבת יוצא נקי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש