לחם תירס דרומי
לחם תירס דרומי הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. ללחם הזה יש 264 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם חמאה, ביצים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם תירס דרומי, לחם תירס דרומי, ו לחם התירס הדרומי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F ומניחים מתלה באמצע. חמאה 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה.
ממיסים את החמאה במיקרוגל בצלחת בטוחה למיקרוגל בשלושה מרווחים של 15 שניות על גבוה או במחבת קטנה על הכיריים. שים את זה בצד כדי להתקרר.
בקערה, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את חלב החמאה והביצים.
מוסיפים את תערובת קמח תירס ומערבבים רק עד בשילוב.
אופים עד לחם התירס רק מתחיל חום וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 18 עד 23 דקות. מגניב במשך כ -10 דקות לפני ההגשה.