לחם תירס חמאה
המתכון לחם תירס חמאה מוכן תוך כ 40 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. ללחם הזה יש 249 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. אם יש לך ביצים, חלב, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו תירס אפוי בחמאה, תירס קלוי עם ממרח חמאה עשבי שום, ו לחם בירה חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°. בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך.
מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקרם לסירוגין עם תערובת ביצה.
יוצקים לתוך משומן 13x9-in. תבנית אפייה.
אופים 22-27 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
חותכים לריבועים; מגישים חמים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS