לחם תירס מוקרם
לחם תירס מוקרם יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מאפינס תירס מוקרם, מאפינס תירס מוקרם, ו לחם תירס מוקרם עם חמאת חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' לתנור.
בקערה, לשלב את קמח התירס, מלח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה.
להקציף יחד כדי לשלב היטב.
בקערה גדולה, לשלב את חלב החמאה, ביצים ותירס מוקרם, לטאטא יחד כדי לשלב ביסודיות.
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת החמאה ומערבבים לשלב. אם הבלילה לא תשפוך, להוסיף עוד חלב חמאה לבלילה.
לסובב את שמן קנולה במחבת ברזל יצוק חם.
אופים עד לחם התירס הוא חום זהוב מעיינות בחזרה על המגע, על 20 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.