לחם תירס מחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל לחם תירס מחבת. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 240 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, חלב, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 88 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמו לחם ידידותי תקציב מאוד. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לחם תירס מחבת עם תירס קצוץ טרי ובייקון, לחם תירס מחבת, ו לחם תירס מחבת סופר.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים 9 אינץ ' מחבת ברזל יצוק בתנור כדי לחמם אותו.
מערבבים חלב וקמח תירס יחד בקערה קטנה ולתת להשרות במשך 10 דקות.
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערת ערבוב. מקציפים תערובת קמח תירס, ביצים, וחמאה לתוך תערובת הקמח עד שיש לך בלילה חלקה, על 1 דקה.
הסר מחבת מהתנור. שמן צמחי מרעיד במחבת למעיל; לשפוך עודף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 18 עד 23 דקות.