לחם תירס מלית עם חמוציות
המתכון לחם תירס מלית עם חמוציות מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך פטרוזיליה עלה שטוח, בצל, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם סולת-מילוי תפוחים עם חמוציות מיובשות ומשמשים, מלית לחם תירס דרום מערב עם תירס וצ'ילי ירוק, ו לחם תירס עם זרעי שומר, חמוציות מיובשות וצימוקים זהובים (מתכונים דומים).
הוראות
אם הזמן מאפשר, להשאיר לחם תירס החוצה ליום להיות מעופש. אם לא, אופים במחבת צלייה במשך 20 דקות ב 300, מחבת רועד מדי פעם.
אגוזים טוסט במחבת גדולה מעל חום בינוני עד ארומטי (כ 5 דקות), מחבת רועד מדי פעם; להעביר לקערה.
מחממים שמן במחבת; מוסיפים בצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף (5-10 דקות).
מוסיפים בצל, לחם תירס, ואת 5 המרכיבים הבאים לקערה עם אגוזים.
מעיל צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' בקלילות עם ספריי בישול.
מניחים תערובת לחם תירס בצלחת; מכסים בנייר כסף ואופים במשך 15 דקות, ואז לחשוף ולאפות עוד 20 דקות או עד העליון הוא השחמה קלות ומילוי מחומם היטב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.