קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

לחם תירס ממולא קציץ בשר

לחם תירס ממולא קציץ בשר
המתכון לחם תירס ממולא קציץ בשר יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך בערך 2 שעות ו 50 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 619 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. לכו לחנות והרימו ג'לפנו, צ' דר, פטרוזיליה עלים שטוחים, ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. נסו קציץ בשר ממולא, קציץ בשר ממולא, ו קציץ בשר ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
למילוי: מחממים תנור ל 275 עד 300 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את פירורי לחם התירס על תבנית עם סדין ומניחים לטוסט כ -20 דקות, או עד שהם קלויים ויבשים קלות. הפעל תנור עד 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
במחבת משחימים את הבייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים. לאותה מחבת מוסיפים את הפלפל האדום, הג ' לפנו והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה שלבו את פירורי לחם התירס, הבייקון ותערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים פטרוזיליה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
לקציץ הבשר: במחבת בינונית על אש בינונית מוסיפים שמן, בצל אדום, ג ' לפנו ושום. מבשלים עד לקרמל, מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בקערה לשלב את הבשר, מלח, פלפל, פטרוזיליה, טימין, חרדל, קטשופ ווסטרשייר, וביצים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מחלקים את תערובת הבשר לשניים. מעצבים חצי 1 למלבן, יוצרים קאנו ואז ממלאים באופן רופף במילוי. לא לארוז אותו. השתמש במחצית השנייה של הבשר כדי לסגור את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
מעבירים לתנור ואופים 1 1/2 שעות, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 145 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
שכבו את פרוסות הגבינה מעל ואפו עוד 5 דקות להמסת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
חותכים לפרוסות עבות ומגישים.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. הכרמים היל בריון יבש ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
בריון היל כרמים יבש ריזלינג
בריון היל כרמים יבש ריזלינג