לחם תירס, נקניק, ומילוי עשבי תיבול
המתכון לחם תירס, נקניק, ומילוי עשבי תיבול יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 52 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. זה מנות ראשונות יש 395 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח כשר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מלית לחם תירס עם חמאת עשב, עוף צלוי בריח צמחי עם מילוי לחם תירס., ו לחם תירס & נקניק מלית.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; לעשות גם במרכז.
מערבבים חלב, שמן וביצה; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. הבלילה כפית למחבת מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות במחבת על מתלה תיל.
חותכים לחם תירס לקוביות 1 אינץ', ומניחים על תבנית אפייה בשכבה זוגית.
אופים 1215 דקות או עד הזהב.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה.
הוסף נקניק; לבשל, מתפורר, 8 דקות או עד השחמה.
מוסיפים בצל עלה דפנה; מבשלים 4 דקות או עד הבצל מתחיל חום, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים סלרי ומבשלים 5 דקות.
להוסיף שום הבא 3 מרכיבים; לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה. מגניב על 20 דקות או עד טמפרטורת החדר.
מערבבים לחם תירס ותערובת נקניק.
מוסיפים מרק וביצים; מערבבים רק עד לחלח. כפית לתוך 2 אינץ עמוק, 7-x 11 אינץ צלחת אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים, מכוסה בנייר כסף, 28 דקות יוט. Uncover; אופים 10 דקות עד העליון הוא פריך וזהב.