לחם תירס סרטנים
המתכון לחם תירס סרטנים מוכן בערך 42 דקות והוא בהחלט מדהים פסקטריאן אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 48 סנט למנה מנות. מתכון זה מכלמתכונים יש 10 אוהדים. אם יש לכם ביצה, עגבניות משומרות, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו יבי או פטוצ'יני סרטנים, פסטה עם סרטנים ועשבי תיבול טריים, ו חזה עוף צלוי עם סרטנים, שעועית פאבה ומורלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
קולים סרטנים, בצל, פלפלים, בצל ירוק, מלח ופלפל יחד עד לבישול הסרטנים; כ -5 דקות.
מערבבים יחד תערובת לחם תירס, עגבניות וביצה.
יוצקים תערובת לחם תירס ותערובת סרטנים לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
זיגוג העליון של לחם תירס עם חמאה ומפזרים גבינה. שנה את טמפרטורת התנור לצלייה והכניס את לחם התירס לתנור עד שהגבינה נמסה, כ -2 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע
שרדונה, גרונר וולטלינר ומוסקאדט הם הבחירות המובילות שלי לסרטנים. למרות שפירות ים שונים בהחלט יכולים לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך וקל גוף או יין לבן מבעבע יעשו את העבודה ולא יטביעו טעמים עדינים. לאפיס לונה שרדונה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לפיס לונה שרדונה]()
לפיס לונה שרדונה
גרידת תפוז, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. בעל גוף מלא, רענן ומלא חיים, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור חמאה מלוח.