לחם תירס עם גבינה ופלפל
גבינת המתכון ולחם תירס מוכן תוך כ 40 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 281 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך קמח תירס, פלפל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 48 אוהדים. נסו נקניק ופלפל הפוך לחם תירס, פרמזן-פלפל ביסקוויט לחם תירס, ו פלפל אדום-מאפינס לחם תירס צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות עם מחבת ברזל יצוק בתנור. בקערה בינונית, לשלב את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. בקערה קטנה, לשלב את הביצים, חלב, שמנת חמוצה, ושמן צמחי.
מוציאים את המחבת מהתנור, מוסיפים כ -1 כף שמן במחבת, ומערבלים אותה כדי לצפות את המחבת. תחזיר את המחבת לתנור.
מוסיפים את החומרים הרטובים לייבש ומערבבים לשלב. זה בסדר אם יש כמה גושים.
מוסיפים את הגבינה והפלפל ומערבבים כדי להפיץ אותם.
מוציאים את המחבת מהתנור ושופכים פנימה את הבלילה של לחם התירס. להחזיר אותו לתנור ואופים ב 400 מעלות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי-כ 25 דקות.
הסר את לחם התירס מן המחבת ולתת לו להתקרר על מתלה. או, אם אתה מעדיף, אתה יכול לחתוך אותו ולהגיש אותו ישירות מהמחבת.