לחם תירס צ'יפוטלה
לחם תירס צ'יפוטלה יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 284 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב אדובו, פלפל חריף, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס צ'יפוטלה, לחם תירס בייקון צ'יפוטלה, ו עוגיית צ'יפוטלה Cornbread.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל 8-by-8-inch תבנית אפייה עם תרסיס nonstick. תניח בצד.
מערבבים את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
לטאטא יחד את החמאה, adobo, דבש, ביצים, פלפל צ ' יפוטלה וחמאה בקערה אחרת.
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ומערבבים עד רק מעורבב. מערבבים בגבינה.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי