לחם תמרים קלוי
המתכון לחם תמרים פקאן קלוי יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו לחם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אפייה, גבישי מיץ קנים התאדו, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם תה פקאן תאריך, תפוז, תאריך, לחם פקאן, ו נוטלה ופקאן קלוי מעורבב לחם בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה וטוסט ב 350 מעלות f במשך כ 7 דקות.
בואו מגניב, ולאחר מכן לקצוץ.להפחית את החום של התנור ל 325 מעלות f. גריז וקמח מחבת כיכר בגודל סטנדרטי הוא על 8 1/2 על ידי 4 1/2, אבל אחד מעט רחב יותר יהיה בסדר מדי.
שים את התאריכים, מים רותחים וחמאה בקערת ערבוב גדולה ומערבבים היטב. מערבבים את vanilla.In קערה שנייה, ביסודיות מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר.עם כף, בהדרגה מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת התאריך עד שהוא מעורבב היטב, אבל להיזהר לא overbeat. מערבבים את הביצה. כאשר ביצה משולבת, מערבבים בפקאנים קלויים.
אופים על המדף המרכזי של התנור ב 325 F במשך 50 דקות עד 1 שעה. שלי לקח שעה, אבל אם אתה משתמש במחבת כיכר רחבה יותר הלחם עשוי להיעשות קצת מוקדם יותר.
בואו להתקרר במחבת במשך כחצי שעה, ואז להפוך מחבת ולתת מגניב לחלוטין.