קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות27
מגזין

לחם תפוח ותירס-בשר חזיר ממולא

לחם תפוח ותירס-בשר חזיר ממולא
תפוח ולחם תירס-בשר חזיר ממולא הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, מרווה שפשף, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. נסו ירך חזיר ממולא תפוח, תפוח ממולא חזיר ירך צלוי, ו חזיר ממולא תפוח חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל, סלרי, 1/8 פלפל כפית; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
פלפלפלפל
בצלבצל
4
להוסיף תפוח לקוביות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
5
מניחים תערובת תפוחים בקערה גדולה, וקריר מעט. מערבבים את תערובת המילוי, 1/3 כוס מיץ, 1/2 כפית מרווה, ביצה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מליתתערובת מלית
תפוחתפוח
מיץמיץ
מרווהמרווה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
החל מחוץ למרכז, פרוסת חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. לפתוח מנות butterflied, הנחת בשר חזיר שטוח. הפיכת להב סכין במקביל לפני השטח של קרש חיתוך, לחתוך חלק גדול יותר של חזיר במחצית אופקית, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני; פתוח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
7
מניחים עטיפת פלסטיק מעל חזיר; קילו עד עובי 1 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
מערוךמערוך
8
מפזרים 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
9
מורחים מלית על בשר חזיר, משאיר מרווח 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
מורחיםמורחים
חזירחזיר
10
מגלגלים חזיר, אופנת ג ' לי רול, מתחילים עם צד ארוך. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
חזירחזיר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
11
שלב 1 כפית פלפל, 1 כפית מרווה, ו 1 כפית מלח; לשפשף על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
חזירחזיר
מרווהמרווה
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
12
מסדרים פלחי תפוח בשכבה אחת בתחתית מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; מניחים חזיר על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
תפוחתפוח
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
13
אופים ב 450 במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 (אל תסיר את החזיר מהתנור).
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
אופים שעה נוספת ו 15 דקות או עד רשם מדחום 15
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
15
הסר חזיר מחבת; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. השליכו פלחי תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
מערבבים 1 כוס מיץ, קורנפלור, מרק בסיר קטן; מערבבים עם מקצף. מביאים תערובת מרק לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. מערבבים 1/8 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
עמילן תירסעמילן תירס
מרקמרק
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
17
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
חזירחזיר