לחם תפוחים ותבלינים
אם יש לכם מיץ תפוזים, תמצית vanillan, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 22%. מתכונים דומים: ביסקוויטים תפוחים עם ציפוי תבלין פאי תפוחים, ביסקוויטים תפוחים עם ציפוי תבלין פאי תפוחים, ו שיבולת שועל-Spice Oats.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
חמאה פח 900g/2lb כיכר וקו עם רצועת נייר אפייה, או להשתמש אניה פח כיכר (ראה קצה, להלן). מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד חיוורים ושמנים, ואז מכים בביצים אחד אחד. מגררים חצי מהתפוח ומערבבים אותו לבלילה עם וניל, פירות יבשים ושקדים טחונים.
מערבבים את אבקת האפייה, הקמח והתבלינים יחד עם קמצוץ של מלח, ואז לקפל לתערובת עד אפילו. כף לתוך הפח וליישר את החלק העליון.
דק לחתוך את החצי תפוח שנותר, לזרוק עם לימון או מיץ תפוזים, לתקוע את הפרוסות קצת דרך לתוך הבלילה, ואז מפזרים 1 כפית יותר סוכר.
אופים עבור 45 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 140C / מאוורר 120c / גז
מכסים את העוגה בנייר כסף, ואז אופים עוד 45 דקות עד ששיפוד מוכנס לאמצע יוצא נקי. מגניב בקופסת השימורים.
כדי לסיים את העוגה, להמיס את ריבה או ריבה במחבת קטנה, מסננת כדי להסיר כל גושים, ואז מברשת אותו על העוגה כדי זיגוג את החלק העליון.
מגישים לחתוך לפרוסות עבות, ולהפיץ עם קצת חמאה, אם אתה רוצה. יקפא עד 1 חודש.