קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם תפוחים ותבלינים

לחם תפוחים ותבלינים
אם יש לכם מיץ תפוזים, תמצית vanillan, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 22%. מתכונים דומים: ביסקוויטים תפוחים עם ציפוי תבלין פאי תפוחים, ביסקוויטים תפוחים עם ציפוי תבלין פאי תפוחים, ו שיבולת שועל-Spice Oats.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה פח 900g/2lb כיכר וקו עם רצועת נייר אפייה, או להשתמש אניה פח כיכר (ראה קצה, להלן). מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד חיוורים ושמנים, ואז מכים בביצים אחד אחד. מגררים חצי מהתפוח ומערבבים אותו לבלילה עם וניל, פירות יבשים ושקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
פירות יבשיםפירות יבשים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
3
מערבבים את אבקת האפייה, הקמח והתבלינים יחד עם קמצוץ של מלח, ואז לקפל לתערובת עד אפילו. כף לתוך הפח וליישר את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
דק לחתוך את החצי תפוח שנותר, לזרוק עם לימון או מיץ תפוזים, לתקוע את הפרוסות קצת דרך לתוך הבלילה, ואז מפזרים 1 כפית יותר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
לשימור,לשימור,
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
אופים עבור 45 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מכסים את העוגה בנייר כסף, ואז אופים עוד 45 דקות עד ששיפוד מוכנס לאמצע יוצא נקי. מגניב בקופסת השימורים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
כדי לסיים את העוגה, להמיס את ריבה או ריבה במחבת קטנה, מסננת כדי להסיר כל גושים, ואז מברשת אותו על העוגה כדי זיגוג את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים לחתוך לפרוסות עבות, ולהפיץ עם קצת חמאה, אם אתה רוצה. יקפא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)