לחם תפוחים קישואים
לחם תפוחים קישואים הוא ללא חלב וצמחוני לחם. מתכון זה משמש 36. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם תפוחים, סוכר, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קישואים ולחם תפוחים, לחם קישואים תפוחים, ו מהפך קישואים תפוח לחם עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח. בקערה גדולה מקציפים את הביצים לקצף.
מוסיפים את השמן, הסוכרים והווניל; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה את הקישואים, הפקאנים והתפוחים.
מעבירים לשלושה משומנים 8 אינץ'. איקס 4-ב. מחבתות כיכר.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.