קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות63
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמים מתוקים ממולאים

לחמים מתוקים ממולאים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו לחמים מתוקים ממולאים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 33 גרם חלבון , 36 גרם שומן , ובסך הכל 616 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מרק ירקות, פירורי לחם, עלי פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . חלצי עגל ממולאים בירקות עם לחמים מתוקים , לחמים מתוקים ומטגנים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד מתוקים של עגל1 1/2 פאונד מתוקים של עגל
2
מערבבים בקערת ערבוב בינונית את הביצים הקשות, הפטרוזיליה, הבצל, פירורי הלחם, החמאה המומסת ומספיק מרק, לפי הצורך, כדי ליצור מלית רטובה. מייבשים את המתוקים עם נייר סופג ויוצרים כיס באמצע המתוקים גדול מספיק למילוי. מתבלים את המתוקים במלח ופלפל וממלאים חלל בתערובת מלית.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
4 ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות4 ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות
ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביותביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מחממים את שמן זרעי הענבים במחבת בינונית עם ידית בטוחה לתנור. בקערה רדודה, מתבלים קמח במלח ופלפל ומטגנים את הלחמניות בקמח, מנערים את העודפים. מעבירים בעדינות את הלחמים למחבת חמה וצורבים במשך 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מכניסים את כל התבנית לתנור שחומם מראש לסיום. בדוק את מידת העשייה לאחר כ-5 דקות נוספות על ידי נגיעה בלחמניות כדי לראות אם החלק הפנימי "התהדק" מספיק כך שהוא יישאר שלם כאשר הוא נחתך. כשהגיעה לנקודה זו מוציאים מהתנור ומניחים למנוחה של כ-20 דקות כדי לאפשר לכל הטעמים לזרום בחזרה לתוך הלחמים ולאפשר לו להתייצב לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'