קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות49
מגזין

לחמניות אביב חזיר

לחמניות אביב חזיר
המתכון לחמניות אביב חזיר מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט נהדר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל וייטנאמי. מתאים ל-18 ומחירו 76 סנט למנה מנות. זה הר ד ' אובר יש 196 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, פתיתי פלפל, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו לחמניות אביב חזיר, לחמניות אביב חזיר, ו לחמניות אביב חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים חזיר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הגזר, הבצל, השום, הג ' ינג ' ר, הכוסברה, הכמון, השמן, פתיתי הפלפל, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את המים, רוטב הסויה והסוכר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 3-5 דקות או עד להתאדות נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מעבירים לקערה; מגניב. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד מקורר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מסננים ושוטפים במים קרים; מסננים היטב. ממלאים קערה רדודה במים. משרים נייר אורז במים רק עד גמיש, על 30-45 שניות (תלוי בעובי של ניירות אורז); להסיר, המאפשר עודף מים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים על משטח שטוח.
7
שכבת תערובת בשר ואטריות במרכז; למעלה עם רומיין. מקפלים את שני הקצוות מעל המילוי; מקפלים צד אחד ארוך מעל המילוי ואז מגלגלים היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
הניחו את התפר כלפי מטה על מגש הגשה. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
9
מכסים במגבות נייר לחות עד להגשה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
חותכים לחמניות באלכסון לשניים ומגישים עם רוטב צ ' ילי מתוק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילי מתוקרוטב צ ' ילי מתוק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי