לחמניות אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות אפרסק. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר מגורען, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -29 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו גלילי קרמל מושלמים אפרסק-y, ברביקיו-אפרסק לחמניות קיץ, ו גלילי אביב תפוחים ואפרסק עם סירופ פירות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד אפרסקים, מיץ לימון וקינמון; מכסים ומניחים בצד.
מערבבים יחד קמח, מלח ואבקת אפייה בקערה גדולה; חותכים בחמאה וקיצור עם בלנדר מאפה עד שהתערובת מתפוררת. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב רק עד לחלח. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 3 או 4 פעמים.
רול בצק לתוך מלבן 13-x 10 אינץ'; להפיץ תערובת אפרסק באופן שווה על פני בצק כדי בתוך 1 אינץ ' של קצוות.
מגלגלים בצק, אופנת ג ' לירול, החל מהצד הארוך; קמצוץ מסתיים לאטום.
המקום מתגלגל במחבת משומנת 13x9 אינץ'.
מערבבים סוכרים ומים בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד סוכרים להתמוסס.
יוצקים תערובת סוכר חם על לחמניות.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 40 דקות או עד השחמה קלה.
מגישים לחמניות וסירופ חמים עם גלידת וניל.
טיפ: כדי לחתוך בקלות את גליל הבצק, מניחים חתיכת חוט דנטלי ארוכה או מחרוזת מתחת לבצק 1/2 אינץ ' מסוף הגליל. קצוות צולבים של חוט דנטלי על גבי רול; לאט למשוך את הקצוות כדי לחתוך את הבצק.