לחמניות ארוחת ערב מחיטה מלאה
צריך לחם צמחוני? לחמניות מחיטה מלאה יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com. אם יש לך מים, ביצה לבן, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחמניות ארוחת ערב מחיטה מלאה, לחמניות ארוחת ערב מחיטה מלאה, ו לחמניות ארוחת ערב מחיטה מלאה.
הוראות
להביא 3/4 כוס חלב מלא ו 3/4 כוס מים כדי להתבשל בסיר קטן.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים. צרף מדחום לקריאה מיידית לתוך מחבת; תן לחלב להתקרר עד שמדחום רושם 49° עד130.
בינתיים, לשלב 3 כוסות קמח, פתיתי תפוחי אדמה, אבקת חלב יבש, סוכר, שמרים, ומלח בקערה גדולה; להקציף להתמזג.
מוסיפים תערובת חלב חמה. מערבבים כדי לערבב; מערבבים בחלמון ביצה. ללוש תערובת בקערה עד הבצק מגיע יחד (הבצק יהיה דביק). הפוך על משטח עבודה משוריין ללוש עד חלקה מאוד, אלסטי, וכבר לא דביק, הוספת קמח יותר על ידי כפות לפי הצורך, כ 8 דקות.
מניחים בצק בקערה בחמאה; פונים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ואז מגבת מטבח.
בואו לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 עד 1 1/2 שעות.
תבנית אפיית מתכת בגודל 13x9x2 אינץ ' או תבנית אפייה קטנה. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח ולחלק לשניים. ללוש כל חתיכה קלות עד חלקה.
חותכים כל חצי בצק ל 8 חתיכות שוות.
מגלגלים כל חתיכה לכדור כמעט חלק. מסדרים סיבובי בצק ב 4 לאורך ו 4 שורות לרוחב במחבת מוכנה, מרווחים על 3/4 עד 1 אינץ ' בנפרד (לחמניות לא ימלאו פאן). מכסים בצורת לחמניות עם מגבת מטבח ולתת לעלות באזור חם ללא טיוטה עד לחמניות כמעט הוכפלו נפח והתרחבו מספיק כדי לגעת אחד בשני, על 1 שעה 15 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. בעדינות מברשת לחמניות עם זיגוג לבן ביצה, ואז מפזרים בנדיבות עם שיבולת שועל.
אופים לחמניות ארוחת ערב עד חום זהוב בהיר, על 28 דקות.
בואו לחמניות מגניב במחבת 5 דקות, ואז למשוך לחמניות בנפרד מגניב על מתלה לפחות 15 דקות.
קצת קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. רולס מגניב לחלוטין, ואז לעטוף בנייר כסף ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש רדיד עטוף לחמניות ב 350°f תנור על 10 דקות, אם תרצה, או לשרת בטמפרטורת החדר.
בהמשך: ניתן לעשות ולאחר מכן קפוא עד 2 שבועות קדימה. לעטוף בנייר כסף, ולאחר מכן למקם שקית פלסטיק resealable.
* קמח חיטה מלאה לבן הוא טחון מ 100 אחוז חיטה לבנה קשה. הוא מכיל את כל הנבט ואת הסובין (והערך התזונתי) של חיטה מלאה רגילה, אבל יש צבע בהיר באופן טבעי טעם מתון יותר. הוא זמין בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון מיוחדות ומ kingarthurflour.com.