לחמניות ארנב הפסחא
צריך לחם צמחוני? לחמניות ארנב הפסחא יכולות להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 115 קלוריות. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור חג הפסחא. אם יש לך חלב חם, מרווה שפשף, אגוז מוסקט הקרקע, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לחמניות ארנב פסחא מחיטה מלאה, לחמניות קינמון ארנב הפסחא, ו עוגיות ארנב הפסחא עבור מתכונים דומים.
הוראות
מוסיפים חלב, סוכר, קיצור, ביצה, זרעי סלרי, מרווה, מלח, אגוז מוסקט ו -2 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי; בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה. אגרוף בצק למטה; תן לנוח 10 דקות.
מחלקים בצק ל 24 חתיכות. לכל ארנב מרדדים חתיכת בצק אחת ל -20 אינץ'. חבל.
חותכים חבל לאחד 10 אינץ'. חתיכה, אחת 5 אינץ'. חתיכה, שני 2-ב. חתיכות ואחד 1-ב. חתיכה. סליל 10-ב. חתיכה לגוף; מניחים על תבנית אפייה משומנת. סליל 5-ב. חתיכת ראש; מקום ליד הגוף. טופס האוזניים מן 2-ב. חתיכות וזנב מן 1-ב. חתיכה; הוסף לארנב. צובטים ואוטמים חתיכות יחד. חזור, הצבת ארנבות 2 ב. בנפרד על גיליון האפייה. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-25 דקות.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.
מברישים בחמאה מומסת. מגניב על מתלים תיל.