לחמניות בטטה
לחמניות בטטה עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מכין 18 מנות עם 131 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שמרים, מחית בטטה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. נסו {צ'ילי מתוק} לחמניות אביב בטטה צלויות, לחמניות בטטה, ו לחמניות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים, מים חמים ו -1 כף סוכר בקערת ערבוב.
מוסיפים את יתרת הסוכר, הבטטה, החמאה או המרגרינה, המלח והביצים הטרופות מעט. מערבבים לערבב היטב. מערבבים פנימה 3 כוסות קמח. מתברר על משטח מקומח קלות. ללוש 2 עד 3 דקות, להוסיף מספיק קמח שנותר כדי למנוע הידבקות. אין ללוש בכבדות רבה מדי; כשהוא חלק, מעצבים לכדור.
מניחים בקערה משומנת, ופונים לציפוי המשטח. כיסוי, ולתת להעלות על 1 שעה או יותר.
אגרוף למטה, ולאפשר בצק לנוח במשך 2 דקות. מחלקים ל -16 עד 20 כדורים, ומניחים על דף עוגיות משומן או בתבנית בגודל 9 על 13 אינץ'. אפשר לעלות עד להכפלה.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 12 עד 20 דקות.