לחמניות בייגלה
צריך לחם טבעוני? לחמניות בייגלה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח כשר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ברצל רולס (לחמניות בייגלה בוואריה), לחמניות בייגלה, ו לחמניות בייגלה.
הוראות
שים 1 כוס מים חמים (110 מעלות F עד 115 מעלות F) בקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש לפריחה, 5 דקות. בינתיים, לשלב את הקמח, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת השמרים ומערבבים עם הוו הבצק על ההגדרה הנמוכה ביותר עד שהבצק מתאחד. הגדל את המהירות למדיום והמשיך לערבב עד שהבצק אלסטי וחלק, כ-8 דקות.
יוצרים את הבצק לכדור, מניחים בקערה משומנת גדולה והופכים את הבצק למעייל אותו בשמן. מכסים במגבת מטבח לחה ומניחים לנוח במקום חם עד להכפלת גודלם, 30 עד 35 דקות. קו גיליון אפייה עם נייר או מחצלת אפיית סיליקון, מעיל בנדיבות עם ספריי בישול ולהניח בצד.
Punch למטה את הבצק, ואז להתברר על משטח מקומח. ללוש רק עד הבצק הוא חלק וקפיצים בחזרה כאשר דקר, על 1 דקה. מחלקים ל 4 חתיכות טופס לתוך 5-by-3 אינץ לחמניות מלבניות.
מניחים את הלחמניות על תבנית האפייה מוכן לחתוך ארבעה חתכים אלכסוניים 2 אינץ ' על פני החלק העליון של כל אחד. מכסים במגבת לחה או מכסים באופן רופף בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד שכמעט הוכפל בגודל, 15 עד 20 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 425 מעלות F ולהביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מערבבים את סודה לשתיה לתוך המים הרותחים (זה יהיה קצף מעט).
הוסף 2 לחמניות ו poach 2 דקות לכל צד. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הלחמניות, לנקז ולמקם על תבנית האפייה, לחתוך בצד למעלה.
מפזרים מלח. חזור עם הלחמניות הנותרות.
אופים את הלחמניות עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
בואו להתקרר מעט על תבנית האפייה.