לחמניות גבינת עיזים מפולפלות
אם יש לכם ביצה, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות נסו מחווני גבינת עיזים מפולפלים, גבינת עיזים מפולפלת פירה, ו תאנים טריות עם גבינת עיזים ודבש מפולפל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ופלפל בקערת ערבוב בינונית.
מוסיפים חמאה ושברולט וחותכים או משפשפים למרכיבים יבשים עד שהחתיכות הגדולות הן בערך בגודל של אפונה. אם המטבח שלך חם מאוד ואת החמאה והגבינה מתחילים להתרכך, להקפיא במשך כמה דקות כדי המשרד אותם בחזרה למעלה.
לטאטא יחד חמאה וביצה, ולאחר מכן להוסיף לתערובת יבשה ולעבוד בעדינות עם מרית גמישה או מגרד קערת פלסטיק. לגרד על משטח מקומח קלות ומפזרים יותר קמח, ולאחר מכן לקפל את השלישים שמאלה וימינה על אמצע הבצק. לטפוח לתוך מעגל קצת מעל סנטימטר עבה להחליק על גיליון אפייה מצופה קלף, ולאחר מכן להשתמש מגרד ספסל או סכין לחתוך לשמונה טריזים שווים. לעטוף תבנית אפייה להקפיא עד מוצק, לפחות שעה.
כאשר מוכן לאפות לחמניות, להגדיר מתלה במרכז התנור וחימום מראש לתנור עד 400 ° F.
הסר ביסקוויטים מהמקפיא ולאפשר להפשיר מעט לפני חיתוך מחדש טריזים. בשלב זה אתה יכול להפריד את כל הפרוסות ולמקם כל מה שאתה רוצה לשמור מאוחר יותר בתיק מקפיא.
מניחים כל ביסקוויטים אתה תהיה אפייה מיד על קלף או סיליקון מצופה גיליון אפייה אינץ ' בנפרד.
מברשת צמרות קלות עם חלב חמאה ומפזרים תערובת פלפל.
אופים במשך 10 דקות, ואז להפוך ולאפות במשך 5 דקות נוספות. תנמיך את התנור ל 177° ואופים במשך 5 דקות נוספות. אפשר להתקרר מעט לפני האוכל, אבל לאכול בזמן שהם עדיין די חמים.