אם יש לכם ביצה, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות נסו מחווני גבינת עיזים מפולפלים, גבינת עיזים מפולפלת פירה, ו תאנים טריות עם גבינת עיזים ודבש מפולפל (מתכונים דומים).
מוסיפים חמאה ושברולט וחותכים או משפשפים למרכיבים יבשים עד שהחתיכות הגדולות הן בערך בגודל של אפונה. אם המטבח שלך חם מאוד ואת החמאה והגבינה מתחילים להתרכך, להקפיא במשך כמה דקות כדי המשרד אותם בחזרה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גבינת עיזים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
לטאטא יחד חמאה וביצה, ולאחר מכן להוסיף לתערובת יבשה ולעבוד בעדינות עם מרית גמישה או מגרד קערת פלסטיק. לגרד על משטח מקומח קלות ומפזרים יותר קמח, ולאחר מכן לקפל את השלישים שמאלה וימינה על אמצע הבצק. לטפוח לתוך מעגל קצת מעל סנטימטר עבה להחליק על גיליון אפייה מצופה קלף, ולאחר מכן להשתמש מגרד ספסל או סכין לחתוך לשמונה טריזים שווים. לעטוף תבנית אפייה להקפיא עד מוצק, לפחות שעה.
כאשר מוכן לאפות לחמניות, להגדיר מתלה במרכז התנור וחימום מראש לתנור עד 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר ביסקוויטים מהמקפיא ולאפשר להפשיר מעט לפני חיתוך מחדש טריזים. בשלב זה אתה יכול להפריד את כל הפרוסות ולמקם כל מה שאתה רוצה לשמור מאוחר יותר בתיק מקפיא.
6
מניחים כל ביסקוויטים אתה תהיה אפייה מיד על קלף או סיליקון מצופה גיליון אפייה אינץ ' בנפרד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מברשת צמרות קלות עם חלב חמאה ומפזרים תערובת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
8
אופים במשך 10 דקות, ואז להפוך ולאפות במשך 5 דקות נוספות. תנמיך את התנור ל 177° ואופים במשך 5 דקות נוספות. אפשר להתקרר מעט לפני האוכל, אבל לאכול בזמן שהם עדיין די חמים.