קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

לחמניות גבינת עיזים מפולפלות

לחמניות גבינת עיזים מפולפלות
אם יש לכם ביצה, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות נסו מחווני גבינת עיזים מפולפלים, גבינת עיזים מפולפלת פירה, ו תאנים טריות עם גבינת עיזים ודבש מפולפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ופלפל בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים חמאה ושברולט וחותכים או משפשפים למרכיבים יבשים עד שהחתיכות הגדולות הן בערך בגודל של אפונה. אם המטבח שלך חם מאוד ואת החמאה והגבינה מתחילים להתרכך, להקפיא במשך כמה דקות כדי המשרד אותם בחזרה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
לטאטא יחד חמאה וביצה, ולאחר מכן להוסיף לתערובת יבשה ולעבוד בעדינות עם מרית גמישה או מגרד קערת פלסטיק. לגרד על משטח מקומח קלות ומפזרים יותר קמח, ולאחר מכן לקפל את השלישים שמאלה וימינה על אמצע הבצק. לטפוח לתוך מעגל קצת מעל סנטימטר עבה להחליק על גיליון אפייה מצופה קלף, ולאחר מכן להשתמש מגרד ספסל או סכין לחתוך לשמונה טריזים שווים. לעטוף תבנית אפייה להקפיא עד מוצק, לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
כאשר מוכן לאפות לחמניות, להגדיר מתלה במרכז התנור וחימום מראש לתנור עד 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר ביסקוויטים מהמקפיא ולאפשר להפשיר מעט לפני חיתוך מחדש טריזים. בשלב זה אתה יכול להפריד את כל הפרוסות ולמקם כל מה שאתה רוצה לשמור מאוחר יותר בתיק מקפיא.
6
מניחים כל ביסקוויטים אתה תהיה אפייה מיד על קלף או סיליקון מצופה גיליון אפייה אינץ ' בנפרד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מברשת צמרות קלות עם חלב חמאה ומפזרים תערובת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
8
אופים במשך 10 דקות, ואז להפוך ולאפות במשך 5 דקות נוספות. תנמיך את התנור ל 177° ואופים במשך 5 דקות נוספות. אפשר להתקרר מעט לפני האוכל, אבל לאכול בזמן שהם עדיין די חמים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®