אם יש לכם ביצה, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות נסו מחווני גבינת עיזים מפולפלים, גבינת עיזים מפולפלת פירה, ו תאנים טריות עם גבינת עיזים ודבש מפולפל (מתכונים דומים).
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים חמאה ושברולט וחותכים או משפשפים למרכיבים יבשים עד שהחתיכות הגדולות הן בערך בגודל של אפונה. אם המטבח שלך חם מאוד ואת החמאה והגבינה מתחילים להתרכך, להקפיא במשך כמה דקות כדי המשרד אותם בחזרה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת עיזים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
לטאטא יחד חמאה וביצה, ולאחר מכן להוסיף לתערובת יבשה ולעבוד בעדינות עם מרית גמישה או מגרד קערת פלסטיק. לגרד על משטח מקומח קלות ומפזרים יותר קמח, ולאחר מכן לקפל את השלישים שמאלה וימינה על אמצע הבצק. לטפוח לתוך מעגל קצת מעל סנטימטר עבה להחליק על גיליון אפייה מצופה קלף, ולאחר מכן להשתמש מגרד ספסל או סכין לחתוך לשמונה טריזים שווים. לעטוף תבנית אפייה להקפיא עד מוצק, לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחד
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כאשר מוכן לאפות לחמניות, להגדיר מתלה במרכז התנור וחימום מראש לתנור עד 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר ביסקוויטים מהמקפיא ולאפשר להפשיר מעט לפני חיתוך מחדש טריזים. בשלב זה אתה יכול להפריד את כל הפרוסות ולמקם כל מה שאתה רוצה לשמור מאוחר יותר בתיק מקפיא.
6
מניחים כל ביסקוויטים אתה תהיה אפייה מיד על קלף או סיליקון מצופה גיליון אפייה אינץ ' בנפרד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מברשת צמרות קלות עם חלב חמאה ומפזרים תערובת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
8
אופים במשך 10 דקות, ואז להפוך ולאפות במשך 5 דקות נוספות. תנמיך את התנור ל 177° ואופים במשך 5 דקות נוספות. אפשר להתקרר מעט לפני האוכל, אבל לאכול בזמן שהם עדיין די חמים.