קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

לחמניות גבינת עיזים מפולפלות

לחמניות גבינת עיזים מפולפלות
אם יש לכם ביצה, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות נסו מחווני גבינת עיזים מפולפלים, גבינת עיזים מפולפלת פירה, ו תאנים טריות עם גבינת עיזים ודבש מפולפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ופלפל בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים חמאה ושברולט וחותכים או משפשפים למרכיבים יבשים עד שהחתיכות הגדולות הן בערך בגודל של אפונה. אם המטבח שלך חם מאוד ואת החמאה והגבינה מתחילים להתרכך, להקפיא במשך כמה דקות כדי המשרד אותם בחזרה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
לטאטא יחד חמאה וביצה, ולאחר מכן להוסיף לתערובת יבשה ולעבוד בעדינות עם מרית גמישה או מגרד קערת פלסטיק. לגרד על משטח מקומח קלות ומפזרים יותר קמח, ולאחר מכן לקפל את השלישים שמאלה וימינה על אמצע הבצק. לטפוח לתוך מעגל קצת מעל סנטימטר עבה להחליק על גיליון אפייה מצופה קלף, ולאחר מכן להשתמש מגרד ספסל או סכין לחתוך לשמונה טריזים שווים. לעטוף תבנית אפייה להקפיא עד מוצק, לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
כאשר מוכן לאפות לחמניות, להגדיר מתלה במרכז התנור וחימום מראש לתנור עד 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הסר ביסקוויטים מהמקפיא ולאפשר להפשיר מעט לפני חיתוך מחדש טריזים. בשלב זה אתה יכול להפריד את כל הפרוסות ולמקם כל מה שאתה רוצה לשמור מאוחר יותר בתיק מקפיא.
6
מניחים כל ביסקוויטים אתה תהיה אפייה מיד על קלף או סיליקון מצופה גיליון אפייה אינץ ' בנפרד.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מברשת צמרות קלות עם חלב חמאה ומפזרים תערובת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
אופים במשך 10 דקות, ואז להפוך ולאפות במשך 5 דקות נוספות. תנמיך את התנור ל 177° ואופים במשך 5 דקות נוספות. אפשר להתקרר מעט לפני האוכל, אבל לאכול בזמן שהם עדיין די חמים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק