לחמניות דביקות
לחמניות דביקות דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו תערובת מקורית, סוכר חום, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: הלחמניות הדביקות הטובות ביותר, לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות.
הוראות
מערבבים סוכר חום, תערובת פודינג (יבש), חמאה, חלב וקינמון; להפריש.
ממיסים שמרים במים חמים בקערה בינונית. מערבבים בתערובת ביסקוויק עד לצורות בצק רכות.
מניחים את הבצק על פני השטח היטב מאובק עם תערובת ביסקוויק. ללוש כ 20 פעמים או עד חלקה.
מפזרים תערובת ביסקוויק נוספת (עד 1/4 כוס) אם הבצק דביק מדי.
מגלגלים בצק למלבן 15x9 אינץ'.
מורחים שלושה רבעים מתערובת הפודינג על הבצק.
להפשיל בחוזקה, מתחיל בצד 15 אינץ'. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום היטב.
התפשטות תערובת פודינג נותרת באופן שווה במחבת מרובעת ungreased, 9x9x2 אינץ'.
מפזרים אגוזי פקאן באופן שווה על תערובת במחבת.
מניחים פרוסות מעט בנפרד במחבת. לכסות ולתת לעלות במקום חם 25 עד 30 דקות או עד כפול.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב. מיד להפוך את המחבת במהופך על צלחת הגשה חסינת חום.